bibere.com
http://forum.bibere.com/

Wijn van perziken
http://forum.bibere.com/viewtopic.php?f=2&t=1047
Pagina 1 van 1

Auteur:  wilwi [ do sep 05, 2013 9:32 am ]
Berichttitel:  Wijn van perziken

Heb binnen een 14-tal dagen terug een nieuwe oogst perziken, zo een 3 a 4 emmers.
Ga ze ontsappen met de stoomextractor en zou van een deel van het sap willen wijn maken.
Kan iemand mij op weg helpen, heb gistvoedingszout, pecto enzymen, citroenzuur en 2 soorten gist (moeselgist en universele wijngist (10 a 13°) van brouwmarkt) ter beschikkking. Indien gewenst kan ik er natuurlijk wat appelsap of peresap bij doen.
Beschik over een hydrometer en een zuurtemeter.
Alvast bedankt
Willy

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/