Toon onbeantwoorde berichten
Toon actieve onderwerpen
Het is nu zo feb 25, 2018 12:23 am


Moderator: Moderator
Auteur Bericht
Wientje
Bericht  Berichttitel: Puur sap zonder water kan dat?  |  Geplaatst: zo aug 03, 2014 11:11 am

Geregistreerd: wo jan 22, 2014 7:52 pm
Berichten: 33
Woonplaats: Tholen
Waarom moet er overal water bij in de recepten? Heb zoveel bramen dat ik fruit genoeg heb, kan dat niet met enkel sap?


Poecillia
Bericht  Berichttitel: Re: Puur sap zonder water kan dat?  |  Geplaatst: za aug 09, 2014 1:52 pm

Geregistreerd: wo aug 31, 2011 8:04 pm
Berichten: 70
Dat komt omdat veel vruchten teveel zuur bevatten. Ik vind het zelf de sport zo weinig mogelijk water te gebruiken. Ik heb geëxperimenteerd met gist die appelzuur om zet. Dat is een mooie oplossing voor vruchten die net wat te zuur zijn. Dat is niet voor iedere soort vrucht geschikt trouwens (niet voor bramen bv). Als je bramen te zuur zijn kun je neerslagkalk gebruiken, maar hou er wel rekening mee dat dat de smaak kan beïnvloeden.


Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Afdrukweergave

Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 5 gasten
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
Ga naar:   


Verwijder alle forumcookies | Het team | Alle tijden zijn GMT + 1 uur

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
phpBB.nl Vertaling