Toon onbeantwoorde berichten
Toon actieve onderwerpen
Het is nu ma mei 20, 2019 11:54 am


Moderator: Moderator
Auteur Bericht
scubapat
Bericht  Berichttitel: Oxaalzuur  |  Geplaatst: ma mei 11, 2009 4:57 pm

Geregistreerd: do okt 02, 2008 6:05 pm
Berichten: 139
Woonplaats: Corsica
Oxaalzuur (zoals in rabarber) geeft blijkbaar aanleiding tot nierstenen, niet zo goed dus.
Voor wijn kan je dit zuur doen neerslaan, maar weet er iemand of dit oxaalzuur ook een risico is bij het maken/eten van rabarberconfituur?
Of heeft het kookproces hier invloed op?

Alvast bedankt voor jullie kundig advies :wink:

Scubapat

_________________
Geduld is het belangrijkste ingrediënt van de wijn.


Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Afdrukweergave

Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
Ga naar:   
cron

Verwijder alle forumcookies | Het team | Alle tijden zijn GMT + 1 uur

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
phpBB.nl Vertaling