Hallo,
Aangezien ik nieuw ben op dit forum, stel ik mij graag even netjes voor.
Ik ben Bas, 34 jaar en woon in Oosterhout.
Sinds een jaar of 2 ben ik bezig met het maken van mede, ook wel bekend als honingwijn. Ook experimenteer ik graag met diverse kruiden, maar omdat ik niet kan inschatten wat de smaak na vergisting is (ik wil niet maccareren) maak ik eerst een expiriment met suikeroplossing.
Mijn eerste goede mead (brouwsel III), zit nu op de fles. Tijdens het maken nooit sulfieten gebruikt waardoor een fles meteen leeg moet ivm oxidatie, maar om daar nu een probleem van te maken ...
het eerste kruiden expiriment (10L over van de 15L) wacht op bottelen, de eerste 5L waren bijzonder.
Hopelijk kan ik hier veel informatie uitwissellen mbt mijn projecten en links en rechts tips&tricks leren/doorgeven.
Indien er intreresse voor is, kijk dan ook even op mijn Facebook pagina:
https://www.facebook.com/MedeMadeByBasGroeten,
Bas